Toutenrécup is een alternatief verhuurbedrijf dat alles aanbied voor het organiseren van een evenement. Maar anders dan een gewoon verhuurbedrijf biedt “Toutenrécup” enkel producten aan die gemaakt zijn van récup-materialen.

Dit wil zeggen dat de meubels, het speelgoed, de verlichting, de decoratieve elementen enkel uit hergebruikte materialen bestaan, zonder in te boeten aan kwaliteit stijl of kwantiteit. Integendeel, onze objecten zijn origineel, innovatief, en geven aan elk evenement een cachet die herkenbaar is voor iedereen de ermee in aanraking komt.

De meubels, het speelgoed, de verlichting en de decoratieve elementen worden hoofdzakelijk door Ognev Vlaminck ontworpen en gerealiseerd. Ognev Vlaminck is designer en interieurvormgever van opleiding en specialiseert zich in het hergebruik van materialen. Vele van zijn ontwerpen zijn gekend onder de label “Maximalisme”. Buiten het ontwerpen van meubels specialiseert Ognev zich ook in plastische kunsten, Streetart en Urban Fashion.

Toutenrécup promoot ook het werk van andere récup-kunstenaars. Dit gebeurt door hun objecten ter beschikking te stellen voor verhuur of door hun objecten tentoon te stellen tijdens een evenement.


Elk aangeboden object is uniek want het materiaal bepaald vaak de look van het object. Materialen die vaak als afval of onbruikbaar worden aanzien worden door de ontwerpers intensief onderzocht om ze uiteindelijk terug om te vormen tot een nieuw functioneel object. Toutenrécup wil vooral een kans bieden aan iedereen om tijdelijk gebruik te maken van deze objecten. Niet alleen om een evenement op een duurzamere manier te organiseren maar ook om mensen op een ludieke manier te inspireren en aan te zetten tot hergebruik.

Om het duurzaam aspect van de objecten van Toutenrécup nog duidelijker te maken kunnen we het verhuur van de objecten combineren met animaties met als thema ecologie, hergebruik en de natuur.

100+

Available

25+

Available

10+

Available

2+

Available

25+

Available

100+

Available

20+

Available

4+

Available

20+

Available

20+

Available

ADRESSE:

Rue des Couturelles 21, 6230 Obaix


GSM: 0032 (0)478 209 409

Email: ognev@toutenrecup.be